Yalova'nın Yükselen Değeri
  • Adres Merkez Mh. 12. Sk. No: 3
Subaşı Belediyesi Resmi Web Sitesi

Projeler

Modern spor ve fitness salonlarımız hizmete girdi

Subaşı Belediyesi, vatandaşların spor yapabilmeleri için sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Halkın sağlıklı spor yapması amacıyla Subaşı İş Merkezleri B Blok’ta açılan çok amaçlı spor& fitness salonu yoğun ilgi görüyor. Sağlıklı yaşam, form tutma, vücut geliştirme, spor eksikliğini giderme amacıyla açılan body&fitness salonunda; sağlıklı vücut geliştirme spor aletleri, klima, duş, sıcak su, gibi donanımlar ile sporcular için gayet konforlu bir çalışma ortamı sunuluyor. Subaşı Belediyesi’nin halkın sağlıklı spor yapması için her türlü projeyi hayata geçireceğini söyleyen Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Subaşı’nda bulunan tüm halkımızı, spor ve fitness salonumuzdan yararlanmaya bekliyoruz” dedi.